X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
2020 / 06 / 23

Årets T-emballage-stipendiat

Varje år delar T-Emballage ut ett stipendium för gott studieresultat bland sistaårseleverna på gymnasienivå. Stipendiet går till en elev som uppvisat särskilt lyckat studieresultat.

Årets T-emballage-stipendiat

Årets stipendiat blev Lina Karlsson från Vetlanda. Lina har läst ekonomiprogrammet och gillar språk, matte och ämnen med ekonomisk inriktning. Motiveringen var följande:

”Lina har under hela sin studiegång visat stort intresse för sina studier i samtliga ämnen, men framför allt ekonomi och marknadsföring. Hon har goda studieresultat i samtliga ämnen och har både förutsättningar och intresse för fortsatta studier på högskola/universitet, exempelvis inom marknadsföring vilket Lina själv har nämnt som en framtida möjlighet.

Lina är en god företrädare för Ekonomiprogrammet genom att vara ambitiös, ansvarstagande och noggrann, men också trevlig och lyhörd såväl i klassrummet som med sina kamrater. Hennes närvaro är exemplarisk och hon har parallellt med skolarbetet varit delaktig i skolans elevkår. Det är med glädje och tillförsikt Lina nomineras till detta stipendium.”

I sommar ska Lina arbeta på Pelaren ekonomi i Vetlanda, innan flyttlasset går mot Stockholm i höst. Planen är att läsa vidare på Handelshögskolan och då med internationell inriktning.

Grattis Lina, till T-emballages stipendium och till studenten!