X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
2019 / 06 / 17

T-Emballage bildar nya bolag

T-Emballage i Vetlanda ändrar under hösten sin organisationsstruktur, innebärande en uppdelning av dagens verksamhet i tre fristående bolag. Nuvarande VD, Urban Alverhed samt vice VD och försäljningschef Marcus Ahlstedt ser stora fördelar med den nya strukturen, för hela organisationen.

Sedan 2017 ägs T-Emballage av den svenska industrigruppen Volati och ingår i koncernens affärsområde Volati Handel. T-Emballage har under de senaste åren genomfört en rad medvetna förändringar i sin organisation. Den omorganisation företaget nu står inför är ytterligare ett steg i samma riktning. Enligt T-Emballages VD, Urban Alverhed kommer det innebära stora fördelar inför framtiden. Han utvecklar:

- Med den nya organisationen frigör vi tid för att fokusera mer på tillväxt och övergripande frågeställningar. Vi blir färre och större enheter och får en förbättrad kapacitet att utvecklas vidare.

Tre bolag

I den nya strukturen kommer alltså T-Emballage delas upp i två delar – T-Emballage Bygg samt T-Emballage Förpackning. För att renodla logistik- och IT-funktionerna från T-Emballage bryts dessa ut ur bolaget och slås samman med Malmöbaserade Lomond Industrier. Det nya bolaget döps till Volati Handel Service (VHS) och kommer ha kontor både i Vetlanda och Malmö.


”IT, Logistik och redovisning i VHS får stora resurser och förbättrade möjligheter att absorbera förvärv och assistera i tillväxt i affärsområdet.”, förklarar Marcus Ahlstedt, vice VD och försäljningschef.

 

Mycket nytt men samma T-Emballage

Trots stora förändringar kommer också mycket att vara sig likt på T-Emballage, förtydligar Urban Alverhed. ”Vi kommer fortsätta vårt utvecklingsarbete här i Vetlanda med samma fantastiska personal som tidigare och vårt mål är även framöver att ge bolaget och individerna som jobbar här möjlighet att blomstra”, förtydligar han.

 

Om T-Emballage

T-Emballage är ett kunskapsföretag som utvecklar och säljer lösningar främst avseende förpackningar, byggmaterial och logistik. Vi har kontor och lager i Vetlanda, där vi är 70 anställda och omsätter 630 Mkr. Vi har AAA-rating, är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

För mer information

Urban Alverhed
VD, T-Emballage
0383-599 60