X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser

TESHELL® Golv

TESHELL® för golv innehåller marknadsledande produkter inom både underlag och skydd. Rätt produkter gör golvläggningen enklare och resultatet bättre. Dessutom ger lösningarna en komfort i toppklass.

Ett urval av produkter inom TESHELL® Golv

TESHELL
Radonmembran Super

Radonmembran Super

Radonmembranet består av en specialtillverkad robust flerskiktsfolie av polyeten (LD-) med friktionsbeläggning på ovansidan. Membranet är åldringsbeständigt. Tätskiktssystemet omfattar Radonmembranet med tillhörande skarvhjälpmedel som tejper, band och stosar (se tillbehör).

Till produkt Läs mer
TESHELL
Fuktspärr golv

Fuktspärr golv

Fuktspärr med minst 50 års åldringsbeständighet som är optimal vid högt fuktinnehåll i betongunderlag. Skyddar effektivt den övre golvbeläggningen mot högre underliggande fuktmängder.

Till produkt Läs mer
TESHELL
T-Flex

T-Flex

T-Flex är en högpresterande originaltejp med lång erfarenhetpå marknaden. Tätningstejpen är diffusionstät och har ett brett användningsområde eftersom den kan användas både inomhus och utomhus. T-Flex har optimerade egenskaper som ger den hög häftförmåga och lång hållbarhet. Tejpen är uppbyggd av en co-polyeten, förstärkt med polyestertrådar samt belagd med ett aggressivt akrylhäftämne. Som häftämnesskydd ligger ett skyddspapper med silikon. Ingående material är gift- och lösningsmedelsfria. Versionen med delad skyddsfolie (slitsad) är optimal vid tejpning i vinklar.

Till produkt Läs mer
TESHELL
T-Foil Standard Bio

T-Foil Standard Bio

T-Foil Standard BIO är en luft- och ångspärr av alkali- och åldringsbeständig polyeten med hög diffusionstäthet och styrka. Produkten är tillverkad av biobaserad LD-polyeten som framställs av 90% fossilfri och förnybar växtråvara. Växtråvaran binder dessutom koldioxid från luften under växtprocessen. Detta innebär att produktens ”gröna” polyeten bidrar till att minska utsläppen av växthusgaser jämfört med konventionell polyeten tillverkad av fossila råvaror som olja eller naturgas. En miljöförbättrande produkt från start alltså. Dessutom är folien även helt återvinningsbar i kretsloppet vid monteringsspill samt vid en framtida rivning av byggnaden.

Till produkt Läs mer

TESHELL® GARANTIPROGRAM

För energieffektiva och fuktsäkra hus som står pall över tid.

Du som kund ska kunna känna dig trygg i att vi har gjort vårt jobb med att testa, kvalitetssäkra och utvärdera delarna var för sig och tillsammans i system.

 

Läs mer om TESHELL® Garantiprogram.

TESHELL® 3D-VERKTYG

Testa TESHELL® 3D-verktyg

Med skallösningar från TESHELL bygger du lufttätt, energisnålt, fuktsäkert och långsiktigt. I 3D-verktyget får du hjälp med processen att hitta rätt lösning för ett pålitligt och grundligt testat klimatskal.

 

Testa 3D-verktyget

Kontakta våra säljare så berättar de gärna mer om TESHELL®

Daniel Lidfeldt

Daniel Lidfeldt
Rådgivande säljare mälardalen
0383-599 51
Skicka e-post

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Välj medarbetare.cshtml)
Morgan Oscarsson

Morgan Oscarsson
Rådgivande säljare väst/ Föreskrivande led
0383-599 07
Skicka e-post

Viktor Arvidsson

Viktor Arvidsson
Key Account Manager
0383-599 12
Skicka e-post