X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
2023 / 06 / 12

Våra senaste produktnyheter och produktnamn!

Nu lanserar vi Flexseal-T tätningstejp och T-Expand Standard expanderande drevband. Vi ändrar även namn på T-Drev Premium till T-Expand Pro och Fogband Expanderande till T-Expand Strip.

Våra senaste produktnyheter och produktnamn!

 

Nyhet! Flexseal-T En elastisk, flexibel och väderskyddande tejp

En tätningstejp med unika egenskaper som gör att den behåller sin form efter töjning och fäster utmärkt på de flesta material.

Flexseal-T används primärt som sekundärtätning under fönster/dörr och leder ut vatten som kan tränga in i konstruktionen. Den kan även användas till skarvar/anslutningar generellt i grund, golv och vägg. Tejpens häftämne består av butyl modifierat med akrylat och bäraren har en slät yta av polyeten. Tejpen har delad skyddsfolie (slitsad) för optimal tejpning i vinklar och dess elastiska egenskaper gör den enkel att montera i hörn. 

– Mycket elastisk
– Behåller sin form efter töjning
– UV-skydd 6 månader
– Delad skyddsfolie för optimal tejpning
– Fäster utmärkt på de flesta underlag

Läs mer om produkten här: 
Flexseal-T


 

Nyhet! T-Expand Standard expanderande drevband med förbättrade egenskaper gällande slagregn och lufttäthet

Förkomprimerat drevband av impregnerat PUR (Polyuretan) foam med barriär som ger effekten av ångbroms samt undersida med klisterremsa för snabb och enkel montering.

T-Expand Standard är ett expanderande drevband med barriärmembran. Produkten är främst avsedd för fogning och tätning vid nyinstallation av fönster och dörrar i isolerade konstruktioner. Drevbandet har diffusionströg insida, diffusionsöppen utsida, vattentät utsida, absolut lufttäthet, god termisk isolerförmåga och ljudisolering. Utvändig sida är diffusionsöppen men slagregnsskyddad och vattentät upp till 750 Pa. 

- Hög ljudisolering och god värmeisolering
- Enkel montering i ett steg
- Tätningstejp krävs ej
- Expansionstid minst 0,5-3 h
- Kostnadsbesparande då produkten minskar byggnadens energibehov

Läs mer om produkten här: 
T-Expand Standard


 

Nya produktnamn!

T-Drev Premium byter nu namn till T-Expand Pro och Fogband Expanderande byter namn till T-Expand Strip. Förutom namnbytet uppdateras även artikelnummer.

T-Expand Pro är ett förkomprimerat drevband av impregnerat PUR (Polyuretan)
foam med kant (insida) försedd med polyetenfolie (ångspärr)
samt undersida med klisterremsa för snabb och enkel montering. Används för fogning och tätning vid nyinstallation av fönster och dörrar i främst isolerade konstruktioner. Drevbandet har diffusionstät insida, diffusionsöppen utsida, vattentät utsida, absolut lufttäthet, god termisk isolerförmåga och ljudisolering.

- Hög ljudisolering och god värmeisolering 
- Expansionstid minst 0,5-3 h
- Tunn oexpanderad med enkel montering i ett steg, tätningstejp krävs ej
- Kostnadsbesparande då produkten minskar byggnadens energibehov

Läs mer om produkten här: 
T-Expand Pro


 

T-Expand Strip är ett fogband av impregnerat PUR (Polyuretan) samt undersida med klisterremsa för snabb och enkel montering. Utvändig sida diffusionsöppen men slagregnsskyddad vattentät upp till 600 Pa. För fogning och tätning primärt utvändigt i fasader eller stommar. Fogbandet ger en diffusionsöppen vädersäker utsida. Fungerar mot underlag som trä, stål, plåt, betong och flertalet plaster.

- Självhäftande
- Slagregnstät (600 Pa)
- UV-skyddad

Läs mer om produkten här: 
T-Expand Strip