X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser

Kundcase

Varje byggprojekt är unikt och bär med sig sin egen berättelse om utmaningar, framgångar och kreativa lösningar. Vi på TECCA har vi haft privilegiet att följa case där våra produkter och lösningar varit i fokus för att omvandla drömboenden till verklighet. Ta del av resan från byggstart till färdiga boenden med klimatskal som garanterar husets hållbarhet från år till år.

 

 

Bara någon kilometer utanför Vetlanda, där vi har vårt huvudkontor, ligger Hultaby. Här har familjen Carlström valt att skapa sig ett hem för framtiden. TECCA har varit med och levererat produkter som tätar och skyddar, från att väggelementen tog form i husfabriken, ända tills att huset stod färdig för familjen att flytta in.

 

I Hunnebostrand, på västkusten, var vi delaktiga i ett byggprojekt där allt från arkitektens vision till kundens syn på sitt drömboende stämde överens med våra kunskaper, lösningar och värderingar. Ta del av den resan från byggstart till ett färdigt boende med ett klimatskal som garanterar husets hållbarhet från år till år.

TESHELL® 3D

Med TESHELL 3D har vi som ambition att förenkla och skapa förståelse. Du kan enkelt navigera i de olika delarna i huset och lära dig mer om olika lösningar för klimatskalet.

Vad är ett klimatskal?

Klimatskal är ett samlingsbegrepp för det inre och yttre skikt som skyddar byggnaden och konstruktionen mot väder och vind, fuktskador samt energiförluster. Inom TECCA har vi god kunskap om hur man väljer lämpliga material och konstruktioner så att klimatskalet blir hållbart och energieffektivt. Läs gärna vidare här om du vill ha ytterligare fördjupning inom klimatskal.