X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
2023 / 08 / 22

Vi breddar vårt utbud av tejper

Upptäck vårt utökade sortiment av tejper. Oavsett om du behöver tejp för byggfolie, ångbroms, vindskyddsskivor eller på annat underlag, har vi ett brett utbud av alternativ som passar för många olika ändamål.

Vi breddar vårt utbud av tejper

Vi förstår vikten av att ha tillgång till pålitlig tejp. Därför har vi noga utvecklat produkter för att säkerställa att den uppfyller de högsta standarden. Som en del i vårt tejpsortiment har vi valt att utöka vårt utbud av vår populära T-Flex tejp. Vår nya förbättrade tejpserie inkluderar nu även T-Flex Indoor, perfekt för användning inomhus samt T-Flex Outdoor som är idealisk för utomhusanvändning. 

T-Flex Outdoor är den tidigare varianten av T-Flex UV, med identiska egenskaper och användningsområden, men nu presenterad under ett nytt produktnamn.

 

 

 


 

Vi gör det lättare för dig att välja rätt tejp!

Utforska vår omfattande tejpguide - för ett tätare klimatskal.

I vår tejpguide får du fördjupad kunskap om de olika typerna av tejp som finns tillgängliga och dess unika egenskaper och användningsområden. Vi förstår att valet av rätt tejp kan göra en enorm skillnad i resultatet av dina projekt, därför vi strävar efter att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas.

Vi täcker allt från dubbelhäftande tejp till tätningstejp för olika ändamål, såsom diffusionsöppen tätningstejp, tätningstejp i ark och mycket mer. Med vår guide kan du göra informerade beslut och välja den bästa tejpen utifrån dina behov av prestanda, garanti, användningsområde, egenskaper, och vilket underlag tejpen fäster på.