X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
2022 / 02 / 23

Skyddslösningar för hela byggprocessen

Varje byggprojekt har sina kritiska punkter. Transporter, hantering, damm. Väder! Ja, material, konstruktion och miljöer behöver klara ett och annat längs vägen. Därför har vi samlat allt du behöver för att skydda, täcka och packa på bästa sätt — genom hela byggprocessen. TEPROTECT ger dig enklare hantering, och ett bättre slutresultat. För ekonomin, för miljön och för bygget i stort.

Skyddslösningar för hela byggprocessen

 

Med TEPROTECT® får du ett bättre slutresultat, bättre arbetsmiljö samt minskar spill och skador. Vi hjälper dig att vara sparsam och varsam genom hela byggprocessen. Genom att packa, täcka och skydda rätt så blir det också mindre spill och färre skador — och ett bättre slutresultat.

1/ Spara pengar

Effektivitet genom hela processen

Att ta hand om både material och konstruktion under bygget är ett grundläggande och mycket effektivt sätt att spara på ekonomi och logistik genom hela processen.

2/ Spara tid

Ta hand om tiden

Att ta hand om materialet är att ta hand om tiden. Genom att låta var sak ha sin plats, och se till att allt material är väl skyddat och noggrant packat så spar du tid vid varje moment — och genom hela processen.

3/ Spara miljön

Varsamt och sparsamt ger bättre hållbarhet

Hållbarhet handlar om att hushålla med gemensamma resurser – och om att se till att saker håller. Med väl förpackade material och noggrant emballerade konstruktioner minimerar du risken för skador, spill och svinn både på material och bygget i stort. Vi kan också underlätta sortering och återvinning av använt material — tillsammans skapar vi framtidens hållbara byggprocess.

Produkterna som ingår i TEPROTECT® är alla framtagna för att skydda material och konstruktion i byggprocessen. De är noggrant testade och håller högsta kvalitet – var för sig och tillsammans.

Vi på TECCA är experter på skyddsprocessen för hela bygget. Boka en tid och låt oss presentera vi hur vi kan hjälpa dig med komplett hantering av din skyddsprocess för bygget, från packning och leverans från fabrik till sortering och återvinning av skräp.

Läs mer om TEPROTECT och hur vi kan hjälpa dig optimera din byggprocess.