X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser

Föreskrivande led

Här har vi samlat information riktad till dig som är föreskrivare, arkitekt eller konstruktör om hur vi som ledande klimatskalsleverantör kan bli en attraktiv samarbetspartner till Er. Vår målsättning är att vara en naturlig partner inom utveckling, teknik och effektivisering inom byggprocessen - från start till mål och hela tiden med ett cirkulärt synsätt. Med fokus på miljö, kvalitet och ekonomi vill vi förenkla för branschens aktörer att göra rätt val av klimatskal tidigt i processen. 

Vad är ett klimatskal?

Klimatskal är ett samlingsbegrepp för det inre och yttre skikt som skyddar byggnaden och konstruktionen mot väder och vind, fuktskador samt energiförluster. Inom TECCA har vi god kunskap om hur man väljer lämpliga material och konstruktioner så att klimatskalet blir hållbart och energieffektivt. Läs gärna vidare här om du vill ha ytterligare fördjupning inom klimatskal.

 

Läs mer här

 

Hållbarhet

På TECCA väljer vi att lägga stort fokus på att skapa förutsättningar för ett hållbart arbetssätt genom hela värdekedjan och en hållbar affär för våra kunder. Vi vill ta ett helhetsgrepp och strategiskt arbeta för ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet i alla delar av vår verksamhet.

Det handlar om alltifrån att utveckla produkter med mindre klimatpåverkan till att säkerställa den sociala hållbarheten i vår leverantörskedja och arbeta för att en större del av vår försäljning ska komma ifrån mer hållbara produkter och tjänster.

 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här

TESHELL® 3D

Med lösningar från TESHELL bygger du lufttätt, energisnålt, fuktsäkert och långsiktigt. I 3D-verktyget får du hjälp med processen att hitta rätt lösning för ett pålitligt och grundligt testat klimatskal.

 

Testa 3D-verktyget

BIM-object för TECCA

Ladda ner kostnadsfria, högkvalitativa BIM-object för SketchUp, Autodesk, Revit, Vectorworks eller ArchiCAD.

 

Till BIM-object

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat vanligt förekommande frågor och svar inom områdena tak, vägg, golv och grund.

 

Till FAQ

 

Produktguide för takunderlag

Takunderlag är en djungel och valen du står inför när du ska välja en av alla metoder till ditt yttertak är många. Därför har vi sammanställt en lättanvänd guide för valet av takunderlag, där du kan se vilka alternativ som lämpar sig för olika ytskikt och konstruktioner.

 

Se guiden här

Kundcase 

Varje byggprojekt är unikt och bär med sig sin egen berättelse om utmaningar, framgångar och kreativa lösningar. Vi på TECCA har vi haft privilegiet att följa case där våra produkter och lösningar varit i fokus för att omvandla drömboenden till verklighet. Ta del av resan från byggstart till färdiga boenden med klimatskal som garanterar husets hållbarhet från år till år.

 

Till våra kundcase

Hör av dig!

Vår rådgivande säljare, Morgan Oscarsson, finns tillgänglig för att diskutera spännande idéer, svara på frågor om våra produkter eller frågor riktade till föreskrivande led.

Morgan Oscarsson

Föreskrivande led
0383-599 07
Skicka e-post