X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
2022 / 04 / 25

TECCA utsedd till Årets Hållbara Leverantör 2021

Varje år delar Ahlsell ut ett diplom för Årets Hållbara Leverantör. Priset har instiftats för att lyfta en leverantör som utmärkt sig särskilt på hållbarhetsområdet. Vi på TECCA är nu stolta över att berätta att vi blivit utsedda till Årets Hållbara Leverantör 2021!

Årets Hållbara Leverantör 2021

 

För oss på TECCA är vårt hållbarhetsarbete tätt förbundet med utveckling - produktutveckling, verksamhetsutveckling, samhällelig utveckling, och affärsmässig utveckling. Alla dessa områden tillsammans behövs för att vi ska nå den hållbara vision för framtiden som vi hela tiden jobbar mot.

Marilyn Lindh, hållbarhetsutvecklare på TECCA berättar: ”Det är extra roligt att se motiveringen. Det har varit utgångspunkten från början, att om vi skall kommunicera något kring hållbarhet så måste det vara väldigt tydligt exakt var vi står och var vi tror att vi kan nå. Varken mer eller mindre.” 

 

 

Vi vill vara transparenta, öppna och ärliga. Vi är långt ifrån framme, men vi vet vart vi är på väg. Vi har ambitioner, mål och strategier, och vi lever i en ständig förflyttning. Vi utvecklas och vi strävar framåt.

Läs mer om hur vi jobbar med miljö & hållbarhet 

Ahlsell delar ut diplomet med motiveringen:
"TECCA är en leverantör med lång erfarenhet av inbyggnadsmaterial och helhetslösningar för skalskydd. Deras produkter hjälper Ahlsells kunder att förlänga livslängden på sina byggen och hus, fuktsäkra dem och se till att de blir mer energisnåla. Nu har TECCA börjat arbeta mot målet att erbjuda fossilfria klimatskal och redan idag finns produkter med 90% fossilfri råvara. Detta har get Ahlsell fler möjligheter för att hjälpa våra kunder att nå sina hållbarhetsmål.

Det som verkligen sticker ut är dock TECCAs kommunikation kring hållbarhetsfrågorna. De är alltid tydliga med vad de kan och inte kan, men också vad de vill uppnå med sitt hållbarhetsarbete och hur de skall uppnå det. TECCAs raka och transparenta approach till hållbarhetsfrågorna är ett föredöme. Vi på Ahlsell ser fortsatt fram emot ett öppet samarbete för att göra det enklare för våra kunder att bli mer hållbara.”