X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser

TESHELL® Grund

Vi vet värdet av att få det rätt från grunden. Husgrunden utsätts för fukt både över och under jord. Därför erbjuder TESHELL® ett tätt skal, uppifrån och ända ner, för alla olika grundtyper. Genom att välja riktigt bra grejer skyddar du konstruktionen mot fuktskador med hjälp av bra vattenavledning.

Ett urval av produkter inom TESHELL® Grund

TESHELL
T-Flex Outdoor

T-Flex Outdoor

T-Flex Outdoor är en diffusionstät och flexibel utvändig byggtejp med optimerade egenskaper för skydd mot solljus (-UV), hög häftförmåga och lång hållbarhet.

Till produkt Läs mer
TESHELL
T-Syll Super

T-Syll Super

En robust, kraftig syllisolering med isolerande, luft- och fukttätande egenskaper som har minst 50 års åldringsbeständighet. T-Syll Super består av expanderad polyeten i form av en foam. Foamen består av helt slutna och isolerande celler.

Till produkt Läs mer
TESHELL
T-Spärr, fuktskyddsmatta

T-Spärr, fuktskyddsmatta

En minst 50 års åldringsbeständig, effektiv luftspaltsbildande fuktspärr av högsta kvalitet som skyddar källargrunder mot fuktangrepp. Fuktskyddsmattan är tillverkad av HD-polyeten i ren nyråvara för att garantera högsta kvalitet.

Till produkt Läs mer
TESHELL
T-Duo Concrete

T-Duo Concrete

Dubbelhäftande åldringsbeständig skarvtejp mot betong med unik häftförmåga. T-Duo Concrete består av elastiskt modifierat akrylathäftämne. Tejpen är förstärkt på längden med polyestertrådar och är transparent samt helt lösningsmedelsfri.

Till produkt Läs mer

TESHELL® GARANTIPROGRAM

För energieffektiva och fuktsäkra hus som står pall över tid.

Du som kund ska kunna känna dig trygg i att vi har gjort vårt jobb med att testa, kvalitetssäkra och utvärdera delarna var för sig och tillsammans i system.

Läs mer om TESHELL® Garantiprogram.

TESHELL® 3D-VERKTYG

Testa TESHELL® 3D-verktyg

Med skallösningar från TESHELL bygger du lufttätt, energisnålt, fuktsäkert och långsiktigt. I 3D-verktyget får du hjälp med processen att hitta rätt lösning för ett pålitligt och grundligt testat klimatskal.

 

Testa 3D-verktyget

Kontakta våra säljare så berättar de gärna mer om TESHELL®

Viktor Arvidsson

Viktor Arvidsson
Key Account Manager
0383-599 12
Skicka e-post

Morgan Oscarsson

Morgan Oscarsson
Key Account Manager
0383-599 07
Skicka e-post

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Välj medarbetare.cshtml)
Daniel Lidfeldt

Daniel Lidfeldt
Rådgivande säljare mälardalen
0383-599 51
Skicka e-post