X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
2020 / 11 / 16

Nya och smarta funktioner för Vindavledare och Luftspaltskiva

Nu lanserar vi vår nya och uppdaterade Vindavledare och Luftspaltskiva med egenskaper som gör det lättare och mer effektivt för dig vid montering.

Nya och smarta funktioner för Vindavledare och Luftspaltskiva

Med den nya designen får du en stabilare och säkrare konstruktion och en enklare montering som inte längre kräver spik och bricka. Dessutom förpackas de nya produkterna i pallanpassade kartonger som förenklar hanteringsprocessen och ger ett betydligt bättre skydd åt produkterna.

Vindavledaren och Luftspaltskivan är gjorda utav specialwell, med vindskyddande egenskaper. Produkterna är en del i ett system där båda kan användas tillsammans, alternativt Vindavledare fristående - det är takkonstruktionens utformning som avgör.

 

VINDAVLEDARE

Vår nya och uppdaterade Vindavledare har en förnyad, stabilare och säkrare konstruktion och en ny design som är gjord för att passa ännu bättre ihop med Luftspaltskivan - vilket ger dig en bättre och mer funktionell systemlösning. Den är även uppdaterad med distanser i nytt foam-material (expanderad polyeten) som gör det enklare för dig vid montering och ger en stabilare konstruktion.

Produkten används som utvändig klimatskärm från ovansida vägg till vindsbjälkslagets isolerings överkant. I samverkan med Luftspaltsskivan kan en längre ventilationsspalt skapas för exempelvis parallelltak. Vindavledaren är diffusionsöppen, fuktavstötande och säkerställer ventilationsspalten och ventilationen vid takfoten.

Produkten finns i i två olika dimensioner: 1240 x 642 mm och 1240 x 1242 mm.

 

 

 

Läs mer här

 

LUFTSPALTSKIVA

Vi har även uppdaterat vår Luftspaltskiva för att göra den mer stabil och säker samt för att ge den en design som gör att den passar ännu bättre ihop med Vindavledaren. Ett systemlösningstänk helt enkelt. Även Luftsplatsskivan har uppdaterats med distanser i nytt foam-material (expanderad polyeten).

Luftspaltskivan används som en fortsättning av Vindavledaren och i samverkan ger de en längre ventilationsspalt för exempelvis parallelltak. Skivan är diffusionsöppen, fuktavstötande och säkerställer ventilationsspalten vid parallelltak eller alternativt kallvind.

Produkten finns i i två olika dimensioner: 1560 x 642 mm och 1560 x 1242 mm.

 

 

Läs mer här