X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser

TECCA INTRODUCERAR TEPROTECT®

Skyddslösningar för hela byggprocessen med TEPROTECT®

TEPROTECT är vårt samlade sortiment av skyddsprodukter som
hjälper dig att skydda, täcka och packa - före, under och efter bygget. Vidare är det en besparing i tid, ekonomi och miljö i form av optimerad användning av skyddsmaterial samt en strukturerad process för återvinning. Med TEPROTECT får du en helhetslösning och en enda leverantör som kan garantera ditt skyddsbehov.

Våra skyddsexperter hjälper dig att definiera vad du behöver, baserat på ditt unika projekt. I vårt skyddsverktyg kan du också på egen hand sätta dig in i vad som krävs för de olika momenten i din process, och hur produkterna ska användas.

Vårt skyddsverktyg är expertkunskap direkt i fickan

Ett bibliotek av de lösningar som ingår TEPROTECT har vi samlat i ett praktiskt verktyg. Där kan du på egen hand söka svar på dina frågor kring att packa, skydda och täcka. Skyddsverktyget svarar på vilka produkter du behöver för att skydd specifika moment, samt ger tips och råd kring användande.

Testa vårt skyddsverktyg

Våra skyddsexperter

När du kontaktar någon av våra skyddsexperter får du hjälp att definiera vilken typ av skydd du kommer behöva - före, under och efter bygget. Tillsammans med dig sätter vår skyddsexpert ihop en helhetslösning som gör att du sparar tid, pengar och resurser.

Kom i kontakt med våra skyddsexperter

TEPROTECT gör det möjligt att vara sparsam och varsam med material och konstruktion genom hela din byggprocess.

TEPROTECT hjälper dig att minimera repor, damm, fukt, smuts och fraktskador, genom hela bygget.

TEPROTECT är en helhetslösning som underlättar din arbetsprocess, oavsett om du har helhetsansvar från fabrik till färdigt hus eller om du står för en begränsad del av bygget.