X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser

TECCA PRESENTERAR TESHELL®

Stands the test of time

Vi kan det mesta om hur ett klimatskal ska byggas för att hålla över tid och samtidigt säkerställa fuktsäkerhet, låg energiförbrukning och hög komfort – långsiktig trygghet helt enkelt. Vi har utvecklat klimatskalet TESHELL® utifrån just den kunskapen.

I Hunnebostrand, på västkusten, var vi delaktiga i ett byggprojekt där allt från arkitektens vision till kundens syn på sitt drömboende stämde överens med våra kunskaper, lösningar och värderingar. Ta del av den resan från byggstart till ett färdigt boende med ett klimatskal som garanterar husets hållbarhet från år till år.

 

FAMILJEN EDLING

Från vision till drömboende

Jennie, Martin, Walter
& Otto Edling

HUSÄGARE

Familjen Edling hade en dröm om ett eget semesterboende och gjorde verklighet av den. Vi fick vara med på den resan och följa byggprojektet från start till mål.

Martin och Jennie hade en målbild och en vision om det färdiga resultatet. Vägen dit präglades av medvetna val, såväl i det estetiska uttrycket som i omtanken om miljö och natur. I det här projektet lämnades inget åt slumpen, varken i valet av ytbehandling av panel eller tätskikten i huset.

Nu står huset färdigt och familjen kan känna sig trygga i sitt val av ett klimatskal från TESHELL®. Det säkrar långsiktig hållbarhet, effektiv energiåtgång och inte minst, behaglig och skön komfort.    

 

ARKITEKT JOSEFIN

Omtanke om platsen och öga för detaljer

Josefin Nyman

ARKITEKT

Att Josefin anlitades att rita Familjen Edlings hus var sannolikt inte en slump. Hon delar familjens vision kring omtanke om platsen såväl som detaljer och medvetna val.

Genom att vi bidrar med kunskap kring klimatskalslösningar från TESHELL® får arkitekten en större kontroll över slutprodukten. I det här projektet innebar det att Josefin kunde hjälpa familjen att förverkliga deras dröm om ett projekt genomsyrat av höga krav på kvalitet. Tillsammans kan vi nu känna oss trygga i att familjen flyttar in i ett hållbart hus som ska finnas med dem från år till år.

 

SNICKARE JENS

Det ska vara lätt att göra rätt

Jens Nord

SNICKARE

Med TESHELL® vänder vi oss till snickare och andra hantverkare som ställer höga krav på både sig själva och det resultat de lämnar ifrån sig. Jens är just en sådan snickare. Han var delaktig i att med noggrannhet, hantverksmässighet och precision bygga Familjen Edlings hus.

Vi vill med system och lösningar från TESHELL® göra arbetet lustfyllt för hantverkaren. Monteringen av produkterna ska vara enkel och gå snabbt, samtidigt tummar vi inte en sekund på långsiktig hållbarhet och kvalitet. En snickare ska kunna känna sig stolt och trygg i att klimatskalslösningarna som monteras i byggnaden håller över tid, det ska vara lätt att göra rätt. 

 

NILS TECCA

Erfarenhet och kunskap skänker trygghet

Nils Janbert

TEKNIKCHEF

Nils är teknikchef på TECCA och en central person i utvecklingen och de omfattande tester som görs av lösningar och produkter inom TESHELL®. Nils har en gedigen erfarenhet och kompetens inom tekniska frågor som påverkar en byggnads hållbarhet över tid, så som fukttransport och lufttäthet. Det känns tryggt både för TECCA och de kunder som i slutändan får TESHELL® i sina bostäder.   

Fördjupa dig i momenten som genomfördes

TESHELL® 3D

 

Med TESHELL 3D har vi som ambition att förenkla och skapa förståelse. Du kan enkelt navigera i de olika delarna i huset och lära dig mer om olika lösningar för klimatskalet.