X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
TECCA på Nordbygg 2022 - monter C06:44
2022 / 03 / 24

TECCA på Nordbygg 2022 - monter C06:44

Möt upp gänget i monter C06:44.
Den 26-29 april öppnar äntligen portarna upp för Nordbygg-mässan!
Vi på TECCA är såklart där och möter er för frågor, bra diskussioner och för att få möjlighet att presentera våra erbjudanden inom klimatskal och skyddande lösningar under byggprocessen.

 

Hur kan vi bli mer hållbara tillsammans?

Vi har en stark önskan om att tillsammans med er diskutera hur vi kan utveckla byggbranschen åt en mer hållbar riktning. I linje med detta är vi särskilt stolta över att kunna presentera delar av vår väg mot ett fossilfritt klimatskal. Redan nu har vi, som första aktör i Sverige, en byggfolie som består till över 90% av biobaserat material. Är vi på rätt väg? Låt oss diskutera!  

Läs gärna mer om detta på:
På väg mot ett fossilfritt klimatskal - TECCA

 

Marknadens starkast garantierbjudande

Vår utgångspunkt är att utveckla lösningar och produkter som står pall över tid. Det vet vi är det allra mest hållbara sättet att tänka. Utöver traditionella produktgarantier har vi även infört en unik lösning som även garanterar funktionen – exempelvis lufttäthet. Vi berättar gärna mer om detta på Nordbygg, kom och häng med oss.

Läs mer på:
TESHELL® Garanti - TECCA

 

TESHELL – Klimatskal som håller över tid

TESHELL® är en serie pålitligt och noggrant testade skallösningar som klarar alla väder och tuffa miljöer. De gör huset mer hållbart och klimatsmart – lufttätt, energisnålt och fuktsäkert under verkligt lång tid. Med ett bra klimatskal gör du också stor skillnad för klimatet, och får ett bättre inomhusklimat. Vill du kika på lösningarna som ingår i klimatskalet?

Ta en titt i vårt 3D-verktyg:
TESHELL® - TECCA

 

TEPROTECT – Skyddslösningar för hela Byggprocessen

TEPROTECT är vårt samlade sortiment av skyddsprodukter som hjälper dig att skydda, täcka och packa - före, under och efter bygget. Vidare är det en besparing i tid, ekonomi och miljö i form av optimerad användning av skyddsmaterial samt en strukturerad process för återvinning. Med TEPROTECT får du en helhetslösning och en enda leverantör som kan garantera ditt skyddsbehov.

Testa gärna vårt skyddsverktyg:
TeProtect