X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser

Skapa framtidens innovativa lösningar för hållbart byggande tillsammans med oss.


På TECCA utvecklar vi byggprodukter och lösningar som gör skillnad för såväl boendeklimat som klimatet i stort. Vi vill vara en kraft som är med och utvecklar byggbranschen i riktning mot en mer hållbar värld. Vi jobbar med lösningar som kan göra skillnad här och nu, och med de kunskapsområden och tekniker som kan vara avgörande imorgon. Vi har hög motivation och drivs av att göra avtryck på marknaden och i världen.

”Vi sätter standarden”.

Vår kultur

Ett personligt välmående tillsammans med stark laganda är grunden för vår kultur. Vi är övertygade om att höga krav och  förväntningar går att kombinera med omtanke gentemot varandra, rätten att göra misstag, att få känna sig svag och kontinuerligt få stöttning från kollegorna.

Lika väsentlig och nödvändig är möjligheten att få bli och känna sig stark, som en stjärna, som en vinnare - både den enskilda individen såväl som gruppen.

Som en utgångspunkt för vår kultur har vi därför formulerat tre centrala värdeord som ska vara en utgångspunkt för individer och ledare inom TECCA.

För oss är dessa ord en del av plattformen för kontinuerliga diskussioner och utveckling för att säkerställa att vi fortsätter att ha en arbetsplats där alla trivs och utvecklas, oavsett etnisk bakgrund, kön eller ålder.

 

Tillit

Engagemang

Utveckling

Jobba på TECCA

Inom TECCA finns det en bredd av möjligheter för dig som vill arbeta och utvecklas. Kanske vill du jobba med varumärkesutveckling och marknadsföring? Eller så taggar du till på att utveckla tekniska bygglösningar? Logistikflöden och leveranser behöver ständigt anpassas och optimeras i takt med marknaden – är det kanske något för dig?
Tveka inte att hör av dig om du är intresserad av att ta upp dialogen med oss.