X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
2024 / 04 / 11

Skydda ditt trallbjälklag med Remsa YEP 2500

Ett trallbjälklags livslängd beror till stora delar på hur väl du skyddar ditt virke mot fukt och kondens från marken men även från stående vatten ovanifrån. Det räcker inte enbart med att virket är tryckimpregnerat utan skall skyddas extra med grundisoleringspapp. Med vår underlagspapp YEP 2500 får du ett fullgott skydd under hela ditt projekts livslängd.

Skydda ditt trallbjälklag med Remsa YEP 2500

YEP 2500 - för ökad hållbarhet enligt AMA Hus

AMA Hus från Svensk Byggtjänst är ett referensverk när du ska upprätta och läsa tekniska beskrivningar och här hittar du alla rekommendationer för ditt byggprojekt.

Syftet är bland annat att öka hållbarheten på det som byggs och därför passar vår remsa YEP 2500 in när det gäller fuktskydd av bland annat trallbjälklag. Genom att täcka bjälkens överkant samt anliggande delar mot plintar/grundmur med en remsa av YEP 2500 skyddar du ytorna från fukt och kvarvararande stående vatten. Detta ökar livslängden på virket. 

 

Vill du veta mer om Remsa YEP 2500?

Remsa YEP 2500 är en underlagspapp i remsor av kraftig polyesterstomme belagd med SBS-bitumen och en yta beströdd med sand. Används för isolering och fuktskydd till grund, tak, fotplåtar samt trallbjälklag. Med dess förstärkta egenskaper och breda användningsområden är Remsa YEP 2500 det optimala valet för både isolering och fuktskydd och ingår därför i TESHELL®. Produkten omfattas av vårt garantiprogram

 

 

- Extra kraftig underlagspapp
- Bra elastiska egenskaper
- Rekommenderad i AMA Hus
- Flera användningsområden

Läs mer om produkten här:
Remsa Yep 2500

 

Här ser du hur Remsa YEP 2500 används som kondensskydd under fotplåt.

Här ser du hur Remsa YEP 2500 används som kondensskydd under fotplåt.

Remsa som syllisolering på grundmur.

Remsa som syllisolering på grundmur.