X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
2024 / 05 / 27

T-Foam - stegljudsdämpande golvunderlag med 100% återvinningsbart material

T-Foam, som tidigare hette Golvfoam, är speciellt framtagen för dagens höga krav vid läggning av flytande laminat- och parkettgolv utan lim. Produkten finns i tre olika varianter beroende på vilket behov av fuktskydd (ångspärr) du har vid golvläggningen och är 100% återvinningsbart!

T-Foam - stegljudsdämpande golvunderlag med 100% återvinningsbart material

T-Foam finns i tre olika varianter beroende på vad du har för krav.
T-Foam är den enklare varianten som är stegljudsdämpande, utjämnande och åldringsbeständing i minst 50 år. Materialet är också 100% återvinningsbart. Har du även behov av fuktskydd(ångspärr) rekommenderar vi våra två varianter T-Foam Duo 25 och T-Foam Duo 100 där T-Foam Duo 25 är en tunnare variant. 

  • Golvunderlag enligt krav i EN 16354
  • Integrerat fuktskydd
  • Reducerar stegljud
  • Utjämnar ojämnheter i underlaget
  • Åldringsbeständig i minst 50 år
  • 100% återvinningsbar

Vill du veta mer om T-Foam?

Läs mer på respektive produktsida

TESHELL
T-Foam

T-Foam

T-Foam är speciellt framtagen för dagens höga krav vid läggning av flytande laminat- och parkettgolv utan lim. T-Foam är tillverkad av extruderad skummad polyeten med helt slutna celler samt är åldrings- och alkaliebeständig.

Till produkt Läs mer
TESHELL
T-Foam Duo 25

T-Foam Duo 25

T-Foam Duo 25 speciellt framtagen för dagens höga krav vid läggning av flytande laminat- och parkettgolv utan lim då man även behöver ett enkelt inbyggt fuktskydd.

Till produkt Läs mer
TESHELL
T-Foam Duo 100

T-Foam Duo 100

T-Foam Duo 100 är speciellt framtagen för dagens höga krav vid läggning av flytande laminat- och parkettgolv utan lim då man även behöver ett inbyggt fuktskydd.

Till produkt Läs mer