X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
2020 / 03 / 15

TESHELL - Stands the test of time

Efter 2 år är vårt klimatskal lika bra som konkurrenternas. Efter 10 år är vårt bäst. Det är vi säkra på efter att ha utvecklat och kvalitetsvaliderat vårt nya koncept. Vi kallar det TESHELL.

TESHELL - Stands the test of time


På TECCA arbetar vi ständigt med produktutveckling. Vi tar fram nyheter och uppdaterar produkter med bakgrund i forskning. Nu presenterar vi vårt nya koncept TESHELL - ett pålitligt och grundligt testat klimatskal med produkter som man kan lita på i alla väder.

TESHELL levererar hela lösningen, med skalsprodukter som behövs för tak, vägg, golv och grund, samt produkter som behövs för att montera på bästa sätt. Tillsammans med RISE (Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner) har vi testat systemlösningen insida/utsida vägg, vilket gör att vi kan lämna 30 års systemgaranti på denna del av TESHELL. Vi ser det som startskottet i vårt kvalitets- och innovationsarbete och kommer successivt att utöka systemgarantin till fler områden inom TESHELL.

Intresset för att bygga hållbart och klimatsmart är stort och det finns en uppsjö av produkter med tätande egenskaper på marknaden. Genom att välja ett komplett klimatskal från oss kan du vara säker på att systemet, med alla ingående produkter, fungerar tillsammans - allt från ett ställe och med samma höga kvalitet.

TESHELL – Stands the test of time.